Vnitřní foliové bazény Zobrazit v plné velikosti

Vnitřní foliové bazény

Společnost Aquatech se zabývá  rekonstrukcí původních bazénů. Jedná se především o bazény vybudované zastaralými nebo nevhodnými technologickými postupy. Zejména se jedná o bazény betonové (opatřené různými nátěry), kachlíčkové, foliové nebo plastové (zhotovené z nevhodného plastu).

Více informací

Rekonstrukce bazénů přichází na řadu tehdy, když se nám bazén již přestává líbit a nebo v případě, když už jeho technický stav je za hranicí životnosti (ztrácí se voda, odlupuje se folie, je prasklý, odpadávají kachličky...).

Velice často jsme oslovováni klienty, kteří vlastní bazény betonové, kachlíčkové, foliové ale i plastové a jsou před rozhodnutím, zda stávající nefunkční bazén úplně zrušit (což není bez finančních nákladů možné), nebo provést rekonstrukci.

Technologie opravy a rekonstrukce starých bazénů je prováděna několika technologickými postupy, které jsou určeny vždy po technické přejímce stávajícího bazénu. Je volena technologie, která je velmi šetrná k okolí bazénu a stávajícímu příslušenství bazénů. Součástí rekonstrukce bazénu bývá většinou i výměna stávajícího nevhodného a poškozeného potrubí. Pokud je stávající příslušenství bazénu technicky způsobilé (filtrace, schody, světlo) lze ho v rámci rekonstrukce bazénu zachovat, či vhodně doplnit novými technologiemi.

Výhoda rekonstrukce bazénu naší technologií je především ve finančních nákladech a v rychlosti provedené rekonstrukce bez větších stavebních úprav.

Related Products